Daniel Neagoe din dosarul TELDRUM îşi vinde ranch-ul de la Bascov

LinkedIn

Daniel Neagoe a fost şi este unul dintre oamenii apropiaţi ai celor care au gravitat în jurul lui Dragnea, de la foşti colegi de liceu până la subalterni ai acestuia, de pe vremea în care preşedintele Camerei Deputaţilor era sef al Consiliului Judeţean Teleorman. Daniel Neagoe a fost unul dintre cei mai mari sponsori oficiali ai PSD Teleorman, un exemplu în acest sens fiind şi aici afişat: Neagoe, alături de Viorica Dăncilă, sponsoriza PSD Teleorman cu 200.000 lei, aceeaşi sumă fiind virată şi de către actualul premier al României. După un deceniu de la desfăşurarea unor astfel de tranzacţii către partidul lui Liviu Dragnea- o perioadă în care afacerile lui Neagoe înfloreau în Argeş prin firma sa Mega Com, argeşeanul a decis să-şi scoată la vânzare ranch-ul în care locuieşte, în comuna Bascov. Anunţul a fost postat de către agenţia imobiliară Global Imobiliare, în luna aprilie. Iată detaliile locuinţei:
# Este un ranch smart
“Global Imobiliare oferă spre vânzare o casă smart asistată de un computer, situată în Bascov, construcţie 2016, cu o panoramă superbă. Casa dispune de un generator de 60 kw, are o terasă închisă, prevăzută cu bucătărie de vară, living cu loc de servit masa şi bibliotecă, birou, camera centralei, 4 dormitoare, din care unul matrimonial cu dressing şi baie proprie, 4 băi în total, jacuzzi, home cinema, centrală termică, 6 aparate de aer condiţionat (în living, în fiecare dormitor, cât şi în terasa închisă), iluminată full led, sistem de irigaţii automatizat, izolată la exterior, vopsea decorativă Cadoro Luxury, foişor cu masă de gătit japoneză şi masă de 18 persoane. Casa se vinde complet mobilată şi utilată. Preţ: 400.000 euro, negociabil.”
# Familia Neagoe, la ghişeele Fiscului
Omul de afaceri Daniel Neagoe locuieste la Bascov (alături de fiul său Daniel) împreună cu soţia Oana Ioniţă. Fiul lui Daniel Neagoe figura anul trecut ca proprietar pe bunurile imobiliare de la Bascov, unde era luată în spaţiu şi sora Oanei Ioniţă. După scandalul izbucnit la TEL DRUM, soldat cu deschiderea unei anchete ample a DNA, în care este implicat şi Daniel Neagoe, s-a zvonit nu de puţine ori că acesta ar fi intenţionat să divorţeze. În luna septembrie 2018, Oana Ioniţă chiar a intentat divorţ de Daniel Neagoe, dar în luna februarie a acestui an, aceasta a renunţat la proces. O lună mai târziu, respectiv la finele lunii martie a acestui an, cei doi erau observaţi la ghişeele Finanţelor Publice Argeş (foto).
# Dosarul Teldrum, la SSIM
Dosarul TELDRUM, în care şi Liviu Dragnea şi Daniel Neagoe au calitatea de suspecţi, se află la Secția specială pentru investigarea magistraților (SSIM), după ce a fost cerut de la DNA. DNA a spus în dosarul TELDRUM că: “Suspectul Neagoe Daniel a facilitat utilizarea unei societăți în activitatea ilicită de obținere a fondurilor publice și administra această societate, activitatea acestuia fiind de natură să faciliteze și transferul beneficiilor patrimoniale către membrii grupului. Fișcuci Marian, Petre Pitiș, Neda Florea, Ion Florian și Neagoe Daniel au obținut contracte preferențiale prin intermediul societăților comerciale și beneficii patrimoniale directe transferate fie sub formă de dividende și drepturi salariale fie sub formă de bunuri mobile și imobile pe care le utilizează, dar care figurează în patrimoniul societăților comerciale. ”

Write A Comment